Салат з огірків, капусти, помідорів на зиму – 8 найсмачніших рецептів з фото покроково
Дуже смачна капуста з огірками по-корейськи на зиму
Здавалося б, капуста – дуже примітивний овоч, а скільки оригінальних страв можна приготувати! Наприклад, капуста з огірками по-корейськи на зиму. Подобається? Ну, звичайно ж, ви ще не знаєте. Тому давайте приготуємо разом цю екстравагантну закуску.
Інгредієнти:
Капуста – 300 гр.
Морква – 1 шт.
Огірки свіжі – 2 шт.
Сіль – 1 ч. л.
Солодкий перець – 0,5 шт.
Оцет 9% – 2 ст. л.
Приправа для корейської моркви – 1 ст. л.
Цукор – 1 ст. л.
Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Беремо капусту шаткуємо дрібною соломкою. Складаємо в каструлю.
Болгарський перець промиваємо і видаляємо плодоніжки і насіння. Моркву очищаємо і промиваємо. Нарізаємо ці овочі соломкою і відправляємо в каструлю з капустою.
Огірки помиємо і обсушуємо. Обрізаємо кінчики і нарізаємо невеликими пластинами. Відправляємо також в каструлю.
Цукор сіль, масло і приправу для корейської моркви додаємо до овочів. Добре перемішуємо інгредієнти і даємо постояти салату близько 3 годин.
Після закінчення зазначеного часу ставимо каструлю з овочами на вогонь. Варимо пару хвилин. Після чого додаємо оцет. Проварюємо закуску ще 3-5 хвилин.
У гарячому вигляді розкладаємо капусту з огірками по-корейськи в стерилізовані банки і закрити герметично на зиму. Ставимо догори дном і закутуємо покривалом. Після повного охолодження відправляємо на зберігання в холодне місце.