Печінковий торт з свинячої печінки – 9 простих покрокових рецептів
Дуже простий торт зі свинячої печінки з майонезом
Печінковий торт з свинячої печінки з майонезом – дуже апетитний і неймовірно смачний делікатес. Його можна приготувати з будь печінки, але зі свинячої виходить особливо смачно. Коржі відмінно просочуються майонезній начинкою всього за кілька годин. І можна накривати стіл!
Порції: 8
Час готування: 5 годин
Інгредієнти:
Свиняча печінка – 700 гр.
Яйця – 3 шт.
Молоко – 250 мл
Борошно – 100 гр.
Сіль – за смаком
Майонез – 200 мл
Цибуля – 2 шт.
Морква – 2 шт.
Процес приготування:
Свинячу печінку перед готуванням замочуємо в молоці на 1-2 години. Потім розрізаємо на шматочки і за допомогою комбайна (м’ясорубки, блендера) подрібнюємо її, утворюючи пюре. У нього вбиваємо одне яйце і 125 мл молока.
Молоко, що залишилося, перемішуємо з борошном. Збиваємо суміш виделкою, позбавляючись від грудочок.
З’єднуємо дві маси і замішуємо тісто. Воно вийде гущі, ніж звичне тісто для млинців.
Смажимо на сковороді коржі на помірному вогні. Кожну сторону приблизно 2-3 хв. Таким чином прожириваем всі коржі.
Луки і моркву чистимо, розрізаємо на шматочки і подрібнюємо в блендері.
Відправляємо овочеву суміш на сковороду і смажимо, поки суміш не стане м’яким і золотистим.
Змішуємо овочеву суміш з майонезом, додаємо приправи і солимо за смаком.
Тепер викладаємо перший шар печінкових коржів, на нього викладаємо начинку з майонезу і овочів. А зверху знову кладемо печінковий корж, змащений начинкою. Так викладаємо всі коржі.