Печінковий торт з свинячої печінки – 9 простих покрокових рецептів

Дуже простий торт зі свинячої печінки з майонезом

Печінковий торт з свинячої печінки з майонезом – дуже апетитний і неймовірно смачний делікатес. Його можна приготувати з будь печінки, але зі свинячої виходить особливо смачно. Коржі відмінно просочуються майонезній начинкою всього за кілька годин. І можна накривати стіл!

Порції: 8

Час готування: 5 годин

Інгредієнти:

  • Свиняча печінка – 700 гр.
  • Яйця – 3 шт.
  • Молоко – 250 мл
  • Борошно – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – 200 мл
  • Цибуля – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.

Процес приготування:

  • Свинячу печінку перед готуванням замочуємо в молоці на 1-2 години. Потім розрізаємо на шматочки і за допомогою комбайна (м’ясорубки, блендера) подрібнюємо її, утворюючи пюре. У нього вбиваємо одне яйце і 125 мл молока.
  • Молоко, що залишилося, перемішуємо з борошном. Збиваємо суміш виделкою, позбавляючись від грудочок.
  • З’єднуємо дві маси і замішуємо тісто. Воно вийде гущі, ніж звичне тісто для млинців.
  • Смажимо на сковороді коржі на помірному вогні. Кожну сторону приблизно 2-3 хв. Таким чином прожириваем всі коржі.
  • Луки і моркву чистимо, розрізаємо на шматочки і подрібнюємо в блендері.
  • Відправляємо овочеву суміш на сковороду і смажимо, поки суміш не стане м’яким і золотистим.
  • Змішуємо овочеву суміш з майонезом, додаємо приправи і солимо за смаком.
  • Тепер викладаємо перший шар печінкових коржів, на нього викладаємо начинку з майонезу і овочів. А зверху знову кладемо печінковий корж, змащений начинкою. Так викладаємо всі коржі.
  • Ставимо наш торт на холод на 1,5 – 2 години.
  • Приємного апетиту!