Печінковий торт з свинячої печінки – 9 простих покрокових рецептів
Дуже смачний печеночный тортз цибулею та морквою
Печінковий торт з свинячої печінки з цибулею і морквою – це неймовірна закуска-делікатес. Свиняча печінка набагато корисніше м’ясних страв і на смак набагато цікавіше. Головне — врахувати всі тонкощі в приготуванні! Така закуска сподобається абсолютно всім і швидко зникне з тарілок!
Порції: 10
Час приготування: 2 години 30 хв.
Інгредієнти:
Борошно – 100 гр.
Свиняча печінка – 500 гр.
Молоко – 250 мл
Сіль – 1 ч. л.
Яйце – 2 шт.
Розпушувач – 2 шт.
Майонез – 100 гр.
Цибуля – 2 шт.
Морква – 2 шт.
Часник – 2 шт.
Сіль – 1 ч. л.
Перець мелений – 1 ч. л.
Рослинне масло – 3 ст. л.
Плавлений сир – 1 шт.
Зелень (кріп, цибуля) – пучок
Процес приготування:
Печінку промиваємо і розрізаємо на невеликі частини, щоб відправити їх в блендер і подрібнити.
Вбиваємо яйця, розмішуємо суміш і вливаємо молоко.
Борошно перемішуємо разом з розпушувачем, засипаємо суміш до печінкової маси і добре все перемішуємо.
Зараз приступаємо до смаження печінкових млинців. Накаляем сковороду, протираємо її рослинним маслом і заливаємо тісто, так щоб його вистачило на весь діаметр сковороди.
З цієї кількості тіста вийти 10-13 млинців. Смажимо кожен до невеликої рум’яності.
Цибулю очищаємо від лушпиння. І нарізаємо дрібними шматочками для засмажки.
Моркву чистимо, крупно натираємо на тертці і змішуємо з цибулею, солимо. Відправляємо овочі смажитися, до легкої золотавості.
Заправляємо овочеву засмажку майонезом, приправляємо і досолює за смаком, якщо це потрібно.
Викладаємо на тарілку млинець і змащуємо його сумішшю з майонезу і овочів. Потім викладаємо наступний млинець і знову перекриваємо його начинкою. Повторюємо так всі шари. Останній шар прикрашаємо тертим плавленим сиром і дрібно нарізаною зеленню.