Куряче філе

Куряче філе з ананасами в мультиварці

Соєвий соус і ананаси забезпечують курочці солодко-солоний смак, який стане приємним сюрпризом серед інших страв з філе. У каструльці мультиварки після приготування страви буде не тільки апетитне м’ясо з овочами, але і дуже смачна підлива. Нею можна полити гарнір або ж саме куряче філе перед подачею на стіл. Також страву можна прикрасити свіжою зеленню і твердим сиром, натертим на дрібній тертці.
Інгредієнти:

  • 350 г курячого філе;
  • 1 банку консервованих ананасів;
  • 2 ст. л. борошна;
  • 2 ст. л. соєвого соусу;
  • 1 болгарський перець;
  • 1 цибулина;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Нарізати півкільцями цибулю, болгарський перець – соломкою.
  • Куряче філе промити і нарізати його смужками.
  • Викласти у змащену маслом чашу мультиварки ріпчасту цибулю і болгарський перець.
  • Куряче філе, поперчити, посолити і приправити за смаком, відправити слідом за овочами.
  • Готувати куряче філе в мультиварці 20 хвилин в режимі «Випічка» під закритою кришкою.
  • Ананаси нарізати невеликими шматочками і додати в каструлю після звукового сигналу, перемішати.
  • У глибокій мисочці змішати ананасовий сік (з банки), соєвий соус і борошно, ретельно розмішати.
  • Отриманим соусом полити вміст мультиварки, знову закрити кришку і вибрати режим «Гасіння».
  • Готувати куряче філе з ананасами в мультиварці 30 хвилин.