Куряче філе з помідорами в духовці
Запечене куряче філе з помідорами виходить дуже соковитим, адже його просочує не тільки майонез (до речі, його можна замінити сметаною), але ще і овочевий сік. При цьому страва готується лічені хвилини і виглядає дуже апетитно. Так що можна сміливо подавати його гостям і навіть найвимогливішим гурманам. Пікантний аромат додасть паприка і базилік, але можна також додати готові приправи для курячого м’яса.
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе;
- 2 помідори;
- 100 г твердого сиру;
- 3 ст. л. майонезу;
- 1 ч. л. паприки;
- 2 ст. л. рослинної олії;
- 2 щіпки базиліка;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Нарізати куряче філе приблизно рівними смужками і кожну злегка відбити молоточком.
- Натерти відбивні базиліком, перцем. Паприкою і невеликою кількістю солі, залишити на 10 хвилин.
- У помідорів видалити плодоніжки, самі овочі нарізати товстими кружечками.
- Відбивні викласти на змащене маслом деко і рясно змастити майонезом.
- Зверху на м’ясо викласти помідори (по 1-2 колечка на відбивну).
- Посипати тертим сиром і поставити деко в духовку.
- Готувати куряче філе з сиром і помідорами 20 хвилин при 200 градусах.