Куряче філе

Рубані котлети з курячого філе з сиром і зеленню

Рубані котлети з філе стануть справжньою знахідкою для тих, хто не хоче зайвий раз возитися з приготуванням фаршу. Всього-то й потрібно, що дрібно нарізати курочку і додати до неї кілька секретних інгредієнтів. Із зеленню та сиром такі котлети стають не тільки приголомшливо смачними і соковитими, але ще і дуже цікавими, на вигляд – жовті і зелені вкраплення чітко видно в готовому блюді. Подають рубані курячі котлетки з ситним гарніром або легким салатом.
Інгредієнти:

  • 1 куряча грудка;
  • ½ Склянки кефіру;
  • 100 г твердого сиру;
  • 1 цибулина;
  • 3 ст. л. крохмалю;
  • 1 пучок зелені;
  • 2 зубчики часнику;
  • 3 ст. л. рослинної олії;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Дрібними кубиками нарізати куряче філе, точно так само подрібнити сир.
  • Подрібнити цибулю, зелень і часник.
  • В одній глибокій мисці змішати м’ясо, цибулю, сир, часник, крохмаль, кефір і спеції за смаком.
  • Потримати фарш в холодильнику 15 хвилин, потім додати в нього зелень і перемішати.
  • Змочити руки в холодній воді і сформувати котлетки.
  • Смажити рубані котлети з курячого філе на сковороді до готовності.