Рубані котлети з курячого філе з сиром і зеленню
Рубані котлети з філе стануть справжньою знахідкою для тих, хто не хоче зайвий раз возитися з приготуванням фаршу. Всього-то й потрібно, що дрібно нарізати курочку і додати до неї кілька секретних інгредієнтів. Із зеленню та сиром такі котлети стають не тільки приголомшливо смачними і соковитими, але ще і дуже цікавими, на вигляд – жовті і зелені вкраплення чітко видно в готовому блюді. Подають рубані курячі котлетки з ситним гарніром або легким салатом.
Інгредієнти:
- 1 куряча грудка;
- ½ Склянки кефіру;
- 100 г твердого сиру;
- 1 цибулина;
- 3 ст. л. крохмалю;
- 1 пучок зелені;
- 2 зубчики часнику;
- 3 ст. л. рослинної олії;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Дрібними кубиками нарізати куряче філе, точно так само подрібнити сир.
- Подрібнити цибулю, зелень і часник.
- В одній глибокій мисці змішати м’ясо, цибулю, сир, часник, крохмаль, кефір і спеції за смаком.
- Потримати фарш в холодильнику 15 хвилин, потім додати в нього зелень і перемішати.
- Змочити руки в холодній воді і сформувати котлетки.
- Смажити рубані котлети з курячого філе на сковороді до готовності.