Відбивні з курячого філе на сковороді в паніровці
Відбивні в паніровці зберігають всередині максимальна кількість м’ясного соку, а от зовні, навпаки, виходять хрусткими і підсмаженою. Саме за таке приємне поєднання і цінують це блюдо, яке в домашніх умовах зможе приготувати кожна господиня. Сухарі можна використовувати покупні або ж зробити їх самостійно, висушивши хліб на сковороді без додавання масла.
Інгредієнти:
- 1 кг курячого філе;
- 1 яйце;
- 1 ½ ст. л. майонезу;
- 2 склянки панірувальних сухарів;
- 3 ст. л. рослинної олії;
- 1 ст. л. паприки;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Нарізати куряче філе порційними шматочками, відбити з обох сторін, натерти сіллю і перцем.
- Панірувальні сухарі змішати з солодкою паприкою.
- В окремій тарілці збити яйця з майонезом до однорідності.
- Розжарити сковороду і добре нагріти на ній рослинне масло.
- Кожен підготовлений шматочок курячого філе вмочити в яєчну суміш, потім обваляти в паніровці.
- Смажити відбивні з кожного боку за 4-5 хвилин.