Куряче філе

Відбивні з курячого філе на сковороді в паніровці

Відбивні в паніровці зберігають всередині максимальна кількість м’ясного соку, а от зовні, навпаки, виходять хрусткими і підсмаженою. Саме за таке приємне поєднання і цінують це блюдо, яке в домашніх умовах зможе приготувати кожна господиня. Сухарі можна використовувати покупні або ж зробити їх самостійно, висушивши хліб на сковороді без додавання масла.
Інгредієнти:

  • 1 кг курячого філе;
  • 1 яйце;
  • 1 ½ ст. л. майонезу;
  • 2 склянки панірувальних сухарів;
  • 3 ст. л. рослинної олії;
  • 1 ст. л. паприки;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Нарізати куряче філе порційними шматочками, відбити з обох сторін, натерти сіллю і перцем.
  • Панірувальні сухарі змішати з солодкою паприкою.
  • В окремій тарілці збити яйця з майонезом до однорідності.
  • Розжарити сковороду і добре нагріти на ній рослинне масло.
  • Кожен підготовлений шматочок курячого філе вмочити в яєчну суміш, потім обваляти в паніровці.
  • Смажити відбивні з кожного боку за 4-5 хвилин.