Рулет з курки

Рулет з курки – це проста і дуже ситна закуска, з допомогою якої можна справити враження на гостей. Існує безліч способів, як приготувати і оформити це блюдо, перетворивши його в справжнє королівське частування. Особливо сподобається рулет з курки тим кулінарам, які люблять проявляти фантазію на кухні, експериментуючи зі складами і додаючи нові рецепти смакові нотки.
Рулет з курки найчастіше роблять з філейної частини, використовуючи в основному грудку. Тим не менш, можна взяти і цілу тушку птиці, потім відокремивши м’ясо від кісток. Курка може бути єдиним елементом цієї страви, або ж доповнювати собою більш різноманітні начинки. У компанії з нею часто зустрічаються яйця, твердий сир, гриби, шинка, свіжа зелень, сухофрукти, овочі тощо Рулет з курки можна загорнути в лаваш або омлет, запекти в духовій шафі, або ж «зібрати» з вже готових інгредієнтів.
Найчастіше рулет з курки готують для святкового столу, де він присутній у вигляді закуски. Також це блюдо підійде і для повсякденного трапези, але в цьому випадку слід подавати його з гарніром або овочевим салатом. Перед тим, як виставити рулет на стіл, йому дають охолонути і нарізати порційними шматочками.