Желе з червоної смородини без варіння з апельсином
Таке незвичайне поєднання сподобається всім, хто любить експериментувати зі смаками. Цитрусові нотки в желе з червоної смородини зроблять цю солодкість ще більш освіжаючої і ароматною – це так апетитно, що зупинитися складно, тому готуйте відразу потрійну порцію! А ще рецепт гарний тим, що не вимагає термічної обробки, тому все корисне в ягодах і цитрусових плодах тут зберігається майже без втрат.
Інгредієнти:
- Червона смородина – 1 кг
- Апельсини – 2 шт.
- Цукор – 1,5 кг
Процес приготування:
Приємного апетиту!
Порада: якщо не хочете желе з кісточками і макухою, тоді ягоди, цитрусові, після того, як пропустіть через м’ясорубку, відіжміть через багатошарову марлю, щоб вийшов чистий сік. Потім сік перемішати з цукром, щоб цукор повністю розчинився, і розкладайте желе по банкам.