Желе з агрусу на зиму – 8 простих рецептів з фото покроково

Ніжне желе з агрусу через м’ясорубку

Желе з агрусу через м’ясорубку — це дивно густе, однорідне по текстурі ласощі. Перетерта ягода швидше в приготуванні і не вимагає довгого перебування біля плити. Трохи зусиль і ніжний десерт готовий!

Порції: 2-3

Час готування: годину

Інгредієнти:

  • Ягоди агрусу – 1 кг.
  • Цукор – 1 кг

Процес приготування:

  • Відібрати краще ягоди і позбудеться від плодоніжок. Відібрані ягоди відправити в м’ясорубку і порционально подрібнити до кашоподібного стану.
  • У каструлі з’єднати агрус з цукровим піском. Довести масу до кипіння, а потім варити ще 20-35 хв.
  • Дати желе повністю охолонути і розкласти масу по банках, які попередньо потрібно стерилізувати.
  • Приємного вам апетиту!