Хрусткі малосольні огірки в каструлі швидко – 7 класичних рецептів приготування з фото покроково

Простий і смачний рецепт малосольних огірків з гірчицею

Малосольні огірки з гірчицею в каструлі – це чудове літнє ласощі. Гірчиця додасть звичного смаку малосольних огірків особливий духмяный аромат. А приготування не забере багато часу. Побалуйте своїх рідних цим неймовірним стравою!

Порції: 14

Час приготування: 25 хв.

Інгредієнти:

  • Огірки – 2 кг.
  • Кріп — 7 парасольок
  • Часник – 5 шт.
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Вода – 1,5 л.

Процес приготування:

  • Моєму кріп і плоди огірків проточною водою.
  • У огірків відрізаємо кінці. Часник чистимо і розбираємо на часточки.
  • Воду закипятим і в окремій ємності розводимо сіль і гірчицю.
  • Беремо каструлю побільше. Викладаємо вздовж один одного огірки. Зверху кладемо парасольки кропу і зубчики часнику.
  • Заливаємо готовим розсолом огірки і закриваємо каструлю рушником.
  • Залишаємо каструлю в кімнаті на 5-7 годин. Потім ставимо в холодильник і чекаємо на день – два.
  • Приємного апетиту!