Класичний рецепт малосольних огірків в каструлі
Класичний рецепт малосольних огірків в каструлі – це смачне овочеве блюдо східнослов’янської кухні. Він особливо доречний хазяєчкам літньою порою! Малосольні огірки не тільки урізноманітнюють обіднє меню, але і прикрасять будь-який стіл. Таке ласощі точно припаде до смаку!
Порції: 10
Час приготування: 20 хв.
Інгредієнти:
- Огірки – 1 кг
- Сіль – 2 ст. л.
- Вода – 1 л.
- Часник – 2 шт.
- Кріп – 1 гілочка
- Перець (горошини) – 3 шт.
Процес приготування:
Порада: Можна огірки порізати навпіл або на чотири частини, так вони швидше стануть малосольними.
Приємного апетиту!