Хрусткі малосольні огірки в каструлі швидко – 7 класичних рецептів приготування з фото покроково
Хрусткі малосольні огірки з часником і кропом
Малосольні огірки з часником і кропом – неймовірне домашнє ласощі. Від солоних огірків вони відрізняються не тільки кількістю солі, але і швидкістю приготування. А ось зберігаються вони досить мало. Тому швидше пригощайте своїх рідних і кличте в гості!
Порції: 4
Час приготування: 15 хв.
Інгредієнти:
Огірки – 500 гр.
Часник – 2 шт.
Кріп (парасольки) – 3 шт.
Сіль – 2 ст. л.
Процес приготування:
Огірки миємо й нарізаємо на половинки.
Часник очищаємо від лушпиння і розбираємо на часточки.
Також промиваємо зелень.
Беремо невелику каструлю. На дно укладаємо її 2 парасольки кропу і пару часточок часнику. Потім уздовж викладаємо половинки огірків. Зверху знову кладемо залишилися кріп і часник і засипаємо сіль.
Воду кип’ятимо і заливаємо її в каструлю так, щоб вона повністю перекривала плоди.
Закриваємо каструлю і залишаємо остигати при кімнатній температурі, потім переставляємо в холодильник. Залишаємо каструлю на ніч.