Хрусткі малосольні огірки в каструлі швидко – 7 класичних рецептів приготування з фото покроково

Хрусткі малосольні огірки з часником і кропом

Малосольні огірки з часником і кропом – неймовірне домашнє ласощі. Від солоних огірків вони відрізняються не тільки кількістю солі, але і швидкістю приготування. А ось зберігаються вони досить мало. Тому швидше пригощайте своїх рідних і кличте в гості!

Порції: 4

Час приготування: 15 хв.

Інгредієнти:

  • Огірки – 500 гр.
  • Часник – 2 шт.
  • Кріп (парасольки) – 3 шт.
  • Сіль – 2 ст. л.

Процес приготування:

  • Огірки миємо й нарізаємо на половинки.
  • Часник очищаємо від лушпиння і розбираємо на часточки.
  • Також промиваємо зелень.
  • Беремо невелику каструлю. На дно укладаємо її 2 парасольки кропу і пару часточок часнику. Потім уздовж викладаємо половинки огірків. Зверху знову кладемо залишилися кріп і часник і засипаємо сіль.
  • Воду кип’ятимо і заливаємо її в каструлю так, щоб вона повністю перекривала плоди.
  • Закриваємо каструлю і залишаємо остигати при кімнатній температурі, потім переставляємо в холодильник. Залишаємо каструлю на ніч.
  • Приємного апетиту!