Соковита свинина запечена у фользі в духовці – 9 самих простих і смачних рецептів з фото покроково

Свинина, запечена в духовці з сиром і помідорами

У даному рецепті вам пропонується запекти свинину у фользі з додаванням помідорів і сиру. У вас вийде і окреме смачне і соковите блюдо, і можна подати з відвареною картоплею. Спробуйте!

Інгредієнти:

  • Свинина – 0.5 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Твердий сир – 150 р.
  • Свіжі помідори – 2 шт.
  • Сіль і спеції за смаком.

Процес приготування:

  • М’ясо свинини промийте холодною водою, обсушіть і наріжте поперек волокон на шматочки товщиною до 2 сантиметрів.
  • По своєму смаку посипте сіллю і спеціями.
  • Злегка відбийте м’ясо кухонним молоточком з обох сторін.
  • Деко для запікання застелити шматочком фольги, причому матова сторона повинна бути зовні.
  • На фольгу укладіть відбиті шматочки м’яса одним рівним шаром.
  • Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими кільцями або півкільцями.
  • Покладіть нашатковану цибулю на м’ясо.
  • Помідори помийте, наріжте кружальцями і розкладіть поверх лука.
  • Посипте помідори сіллю і спеціями або дрібно нашаткованої зеленню.
  • Шматочок твердого сиру подрібніть на крупній тертці і посипте їм помідори.
  • Щільно закрийте м’ясо другим шматочком фольги.
  • Запікайте блюдо в духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.
  • Після закінчення цього часу фольгу зверху зніміть і продовжуйте запікати ще протягом 20 хвилин до повного розплавлення сиру.

Блюдо готове. Їжте на здоров’я!