Тісто для піци на кефірі – прості рецепти з фото

Смачні баклажани смажені, як гриби

Смак смажених баклажанів дійсно чимось нагадує гриби. Ніжна консистенція, яскраво виражений аромат і легкість продукту дозволяють з легкістю замінити звичні печериці. Можна використовувати це блюдо, як гарнір до м’яса або ж просто залишити в ролі закуски. Деякі і зовсім намазують смажені баклажани на хліб, отримуючи дуже ситні пісні бутерброди.
Інгредієнти:

  • 1 баклажан;
  • 1 пучок зеленої цибулі;
  • 2 цибулини;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • Кріп;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Баклажан помити, нарізати невеликими кубиками і добре посолити.
  • Через 30 хвилин баклажани віджати, злити зайву вологу.
  • Цибулю почистити і також нарізати кубиками, обсмажити на розігрітій олії до прозорості.
  • Додати до цибулі баклажани, смажити ще 8 хвилин, посолити і поперчити.
  • Перекласти готові овочі в салатницю, посипати подрібненим кропом і зеленою цибулею.