Смачні баклажани смажені, як гриби
Смак смажених баклажанів дійсно чимось нагадує гриби. Ніжна консистенція, яскраво виражений аромат і легкість продукту дозволяють з легкістю замінити звичні печериці. Можна використовувати це блюдо, як гарнір до м’яса або ж просто залишити в ролі закуски. Деякі і зовсім намазують смажені баклажани на хліб, отримуючи дуже ситні пісні бутерброди.
Інгредієнти:
- 1 баклажан;
- 1 пучок зеленої цибулі;
- 2 цибулини;
- 2 ст. л. рослинної олії;
- Кріп;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Баклажан помити, нарізати невеликими кубиками і добре посолити.
- Через 30 хвилин баклажани віджати, злити зайву вологу.
- Цибулю почистити і також нарізати кубиками, обсмажити на розігрітій олії до прозорості.
- Додати до цибулі баклажани, смажити ще 8 хвилин, посолити і поперчити.
- Перекласти готові овочі в салатницю, посипати подрібненим кропом і зеленою цибулею.