Котлети з капусти

Котлети з капустою будь раціон зроблять більш смачним і корисним. Навіть самий усталений рецепт можна розбавити цим простим продуктом, і він відразу заграє новими фарбами. Крім того, котлети з капустою обов’язково знадобляться господині, якщо в будинку прийнято дотримуватися посту, суворої дієти або правил вегетаріанського харчування.
Котлети можна зробити з будь-якого виду капусти. Можна використовувати білокачанну у свіжому вигляді. Також її часто гасять у воді, томатної пасти або молоці. Більш пікантні котлетки виходять з квашеної капусти, а ніжні і м’які – з кольоровою.
Капуста може бути як основним, так і додатковим інгредієнтом котлет. Її додають у м’ясний або рибний фарш змішують з іншими овочами, сиром, грибами та ін Крім того, для цієї страви використовують яйця, борошно або манку, зелень, будь-які спеції і приправи на свій смак. Також для котлет з капусти важлива паніровка. Це можуть бути дрібні або великі сухарі або ж звичайна мука. При цьому краще, якщо вона буде не вищого сорту, а з висівками.
Капустяні котлети готують на сковороді в духовці, мультиварці або пароварці. Для насиченого смаку часто використовують комбіновані способи приготування. Котлети з капустою в залежності від складу подають з соусом або ж ситним гарніром.