Котлети з кабачків – рецепти з фото

Котлети з кабачків – це не самостійне блюдо, а лише основа для ваших кулінарних фантазій. В залежності від вибраних інгредієнтів, ви зможете отримати і ситний обід, і вечерю, і легку овочеву закуску.
Кабачки відмінно поєднуються з різними м’ясними фаршами. Це може бути курка або індичка, свинина або яловичина, а також їх всілякі комбінації. Хоча сам по собі цей овоч практично нейтральний, завдяки йому м’ясо набуває нові смакові відтінки, а котлети стають більш ніжними. Це ж стосується рибних страв, які готуються за схожою рецептурою.
Щоб додати кабачки до фаршу, досить натерти їх на тертці, або ж подрібнити в чаші блендера з усіма іншими продуктами з рецепту. При відсутності терки або м’ясорубки, можна скористатися й звичайним ножем, просто дрібно-дрібно нарізавши овочі.
Додати у фарш з кабачків можна баклажани, картопля, бобові, шпинат, цибулю та інші овочі. Також для формування котлет використовують різноманітні крупи, рис, хліб, сир, сир та ін. Зазвичай кабачки не готують без панірування. Її також видів існує досить багато: сухарі, борошно, манка, кукурудзяна крупа.
Котлети з кабачка можна обсмажити на рослинному маслі, або запекти в духовці. Для низькокалорійних варіантів цієї страви використовують паро – або мультиварку. До готового блюда підійде будь-гострий або солоний соус.