Сирники із сиру з борошном на сковороді пишні класичні – 7 рецептів з фото покроково
Дієтичні сирники з вівсяним борошном
Сирники з вівсяним борошном вам точно сподобаються, якщо ви є шанувальником вівсяної каші, особливо гарні вони на сніданок в теплому вигляді. Якщо не вдається придбати вівсяну муку, але таких незвичайних сирничків все ж хочеться, просто перебити в блендері до крихти вівсяні пластівці швидкого приготування. Можна використовувати пластівці зі всілякими добавками, щоб поліпшити смак страви.
Інгредієнти:
Вівсяне борошно – 60 гр.
Вершкове масло – 25 гр.
Сир – 500 гр.
Ванілін – 1 ч. л.
Яйце – 1-2 шт.
Цукор – 2 ст. л.
Сіль – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
На кухонному столі розкладіть все, що вам потрібно для приготування сирників з додаванням вівсяної муки.
В мисці сир розімніть вилкою, до нього додайте яйце, трішки солі. За смаком, цю масу підсолодіть цукром або медом, і ванільним цукром (або ж додайте ванілін). До дуже сухого сиру можна додати трохи сметани або ложку вершків.
Потім додайте вівсяну муку.
Щоб тісто стало однорідним, добре його вимісити ложкою або лопаткою.
Вологими руками зліпити сирники, рівні за розміром, надавайте сирників однакову круглу або овальну форму. Викладайте їх на розігріте масло в сковороду.
З двох сторін на невеликому вогні смажте сирники під кришкою, поки вони не зарум’яняться зовні, а всередині не пропечуться повністю.
Щоб прибрати зайвий жир з сирних сирників, їх можна викласти на паперовий рушник, а потім подавати до столу, поки сирники ще не встигли охолонути.