Як приготувати сирники з житнім борошном на сковороді?
Якщо ви в точності хоронити мете пропорції, які вказані в цьому рецепті приготування сирників на житньому борошні, у вас вийде рідкувате тісто, яке потрібно буде викладати на розігріту олію соняшникову або рослинне ложкою і смажити до готовності. Але якщо вам подобаються більш щільні сирники, тоді додайте більше борошна, зліпіть їх руками і смажте, як зазвичай прийнято.
Інгредієнти:
- Сир – 400 гр.
- Борошно – 4 ст. л.
- Яйця – 2 шт.
- Цукор – 2,5 ст. л.
- Сіль – щіпка.
- Розпушувач – 0,5 ч. л.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Приємного апетиту!