Сирники із сиру з борошном на сковороді пишні класичні – 7 рецептів з фото покроково
Пишні сирні сирники з кукурудзяним борошном
Сирники сирні з кукурудзяним борошном виходять більш яскравими, ніж з пшеничного борошном, а їх структура більш повітряної. Якщо ви ще ніколи не готували такі красиві і смачні сирники, зробіть це неодмінно в найближчі вихідні. Рекомендуємо!
Інгредієнти:
Сир – 200 гр.
Цукор – 1,5 ст. л.
Яйце куряче – 1 шт.
Борошно кукурудзяне – 1-2 ст. л.
Розпушувач тіста – 1 ч. л.
Ванільний цукор – за смаком.
Рослинне масло – для смаження.
Для обвалки:
Борошно пшеничне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Викладіть сир у відповідну ємність, додайте до нього цукор, яйце і за бажанням – ванільний цукор, який можна замінити екстрактом ванілі або ваніллю. Для більш ніжної структури, не забудьте на цьому етапі додати в тісто і розпушувач.
Наступний етап – додавання борошна з кукурудзи, вона буває більш дрібної або більш грубою, вибирайте ту, яка вам більше до смаку.
В кінці додайте звичайний цукор, замісити гладке сирне тісто, дайте йому постояти, щоб борошно добре розбухла, так сирники будуть ліпитися краще.
Потім зробіть невеликі круглі сирники і злегка обваляйте їх у борошні.
Рослинна олія розігрійте в сковороді, потім обсмажте сирники під кришкою, чекаючи, щоб з кожної сторони утворилася красива рум’яна кірочка. Вогонь – середній, щоб сирники запеклися, але не підгоріли.
Їжте сирники з кукурудзяним борошном, разом з варенням або сметаною.