Сирники із сиру з борошном на сковороді пишні класичні – 7 рецептів з фото покроково
Покроковий рецепт приготування сирників з манкою і борошном
Сирники з додаванням манки і муки будуть більш щільними, ніж звичайні класичні сирники на пшеничному борошні. Сирне тісто з манкою добре ліпиться і смажиться, не розвалюється. Сир для сирників повинен бути жирноватым, але сухим, а не рідким, також він повинен мати гладку структуру, а не розсипатися на крихти: лише при дотриманні цих умов сирники виходять смачними.
Інгредієнти:
Сир – 400 гр.
Борошно – 3 ст. л.
Манка – 2-3 ст. л.
Яйця – 2 шт.
Цукор – 1-2 ст. л.
Ванільний цукор – за смаком.
Розпушувач – 1 ч. л.
Родзинки – 0,5 ст.
Сіль – 0,5 ч. л.
Рослинне масло – для смаження.
Процес приготування:
Розмішайте виделкою сирі яйця до однорідності у великій мисці.
До яйцям додати манку (якщо яйця дуже великі можна додати 4 столові ложки манки). Манка повинна постояти з яйцями хвилин 15, щоб розбухнути.
Розімніть сир виделкою в окремій ємності.
Манку з яйцями, додайте до сиру, коли вона розбухне.
Додайте цукор, ванілін і сіль; потім додайте промитий і обсушенный родзинки і розмішайте.
Борошно просіяти з розпушувачем, додайте частинами в тісто. У вас повинна вийти така маса, з якої легко ліпити сирники, але не додавайте дуже багато борошна, щоб вироби не стали твердими.
Швидко зліпіть сирники, викладіть їх на дошку, присипану борошном. Довго ліпити кожен сирник не потрібно, інакше вони почнуть розповзатися прямо в руках.
Смажте сирники під кришкою на добре розігрітій сковороді, потім вогонь зменшіть, щоб сирники просмажаться з усіх сторін однаково.
У гарячу сковороду складіть всі сирники після того, як ви їх повністю обжарите, накрийте кришкою і дайте сирників постояти і пропарити 10 хвилин.