Сирники із сиру з борошном на сковороді пишні класичні – 7 рецептів з фото покроково

Покроковий рецепт приготування сирників з манкою і борошном

Сирники з додаванням манки і муки будуть більш щільними, ніж звичайні класичні сирники на пшеничному борошні. Сирне тісто з манкою добре ліпиться і смажиться, не розвалюється. Сир для сирників повинен бути жирноватым, але сухим, а не рідким, також він повинен мати гладку структуру, а не розсипатися на крихти: лише при дотриманні цих умов сирники виходять смачними.

Інгредієнти:

  • Сир – 400 гр.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Манка – 2-3 ст. л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 1-2 ст. л.
  • Ванільний цукор – за смаком.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Родзинки – 0,5 ст.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Рослинне масло – для смаження.

Процес приготування:

  • Розмішайте виделкою сирі яйця до однорідності у великій мисці.
  • До яйцям додати манку (якщо яйця дуже великі можна додати 4 столові ложки манки). Манка повинна постояти з яйцями хвилин 15, щоб розбухнути.
  • Розімніть сир виделкою в окремій ємності.
  • Манку з яйцями, додайте до сиру, коли вона розбухне.
  • Додайте цукор, ванілін і сіль; потім додайте промитий і обсушенный родзинки і розмішайте.
  • Борошно просіяти з розпушувачем, додайте частинами в тісто. У вас повинна вийти така маса, з якої легко ліпити сирники, але не додавайте дуже багато борошна, щоб вироби не стали твердими.
  • Швидко зліпіть сирники, викладіть їх на дошку, присипану борошном. Довго ліпити кожен сирник не потрібно, інакше вони почнуть розповзатися прямо в руках.
  • Смажте сирники під кришкою на добре розігрітій сковороді, потім вогонь зменшіть, щоб сирники просмажаться з усіх сторін однаково.
  • У гарячу сковороду складіть всі сирники після того, як ви їх повністю обжарите, накрийте кришкою і дайте сирників постояти і пропарити 10 хвилин.
  • Приємного апетиту!