Сирники із сиру з борошном на сковороді пишні класичні – 7 рецептів з фото покроково

Простий і смачний рецепт сирників з рисовим борошном на сковороді

Сирники з рисовим борошном – це блюдо відмінно годиться для того, щоб замінити собою сирники класичні, приготовані з додаванням пшеничного борошна. Рисове борошно не містить глютен, а ще вона менш калорійна, ніж пшеничне, тому просто незамінна для тих, кому потрібна безглютенова дієта.

Інгредієнти:

  • Сир – 400 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Олія – для смаження.
  • Борошно рисова – 4 ст. л. + для обвалювання сирників.
  • Цукор ванільний – за смаком.
  • Ізюм – за смаком.
  • Цукор – за смаком.
  • Сіль – щіпка.

Процес приготування:

  • Сир викладіть в миску, до нього вбийте яйце, додайте щіпку солі, цукор і ванільний цукор (або ванілін, а також будь-яку ароматизовану есенцію для смаку). Розімніть масу за допомогою картопляного мялки або блендера до однорідності. Всипте рисову муку, і знову розімніть, враховуючи вологість сиру: для більш вологого і м’якого сиру, борошна може знадобитися трохи більше, ніж зазначено в рецепті.
  • Промитий і обсушенный родзинки вмішайте в тісто.
  • Зліпіть сирники круглі або овальні.
  • За бажанням, кожен сирник можна обваляти трохи в борошні, щоб вони не розвалилися при смаженні.
  • Масло нагрійте на середньому вогні обсмажте сирники до готовності з кожної сторони; їх бажано смажити під кришкою.
  • Готові сирники подавайте до столу гарячими.
  • Приємного апетиту!