Сирники із сиру з борошном на сковороді пишні класичні – 7 рецептів з фото покроково
Простий і смачний рецепт сирників з рисовим борошном на сковороді
Сирники з рисовим борошном – це блюдо відмінно годиться для того, щоб замінити собою сирники класичні, приготовані з додаванням пшеничного борошна. Рисове борошно не містить глютен, а ще вона менш калорійна, ніж пшеничне, тому просто незамінна для тих, кому потрібна безглютенова дієта.
Інгредієнти:
Сир – 400 гр.
Яйце куряче – 1 шт.
Олія – для смаження.
Борошно рисова – 4 ст. л. + для обвалювання сирників.
Цукор ванільний – за смаком.
Ізюм – за смаком.
Цукор – за смаком.
Сіль – щіпка.
Процес приготування:
Сир викладіть в миску, до нього вбийте яйце, додайте щіпку солі, цукор і ванільний цукор (або ванілін, а також будь-яку ароматизовану есенцію для смаку). Розімніть масу за допомогою картопляного мялки або блендера до однорідності. Всипте рисову муку, і знову розімніть, враховуючи вологість сиру: для більш вологого і м’якого сиру, борошна може знадобитися трохи більше, ніж зазначено в рецепті.
Промитий і обсушенный родзинки вмішайте в тісто.
Зліпіть сирники круглі або овальні.
За бажанням, кожен сирник можна обваляти трохи в борошні, щоб вони не розвалилися при смаженні.
Масло нагрійте на середньому вогні обсмажте сирники до готовності з кожної сторони; їх бажано смажити під кришкою.