Салат з кальмарами, зеленим горошком і яйцем на святковий стіл
Салат з кальмарами, зеленим горошком і яйцем – легке, ніжне блюдо, яке відмінно доповнить м’ясні делікатеси. А головне, готувати його зовсім просто-з нею впорається навіть починаюча господиня! Гостей буде не відірвати — готуйтеся ділитися секретами!
Порції:8
Час приготування: 25 хв.
Інгредієнти:
- Кальмари – 0,5 кг
- Огірок — 2 шт.
- Зелений горошок – 1 банку.
- Крабове м’ясо – 200 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Яйця – 2 шт.
- Перець, сіль – за смаком.
- Зелень – за бажанням.
Процес приготування:
Приємного апетиту!