Млинці на молоці – 10 найбільш смачних і простих рецептів з фото покроково
Простий рецепт пишних товстих млинців на молоці
Якщо ви шукали ідеальний рецепт пишних млинців з додаванням молока, то ось вони: товсті, пористі, вони здатні як губка вбирати різні соуси. Крім того, ідеально підходять і до несолодким сніданків на зразок яєчні з беконом.
Час готування: 35 хв.
Порцій: 6.
Інгредієнти:
Борошно пшеничне – 320 г;
Молоко жирне – 320 мл;
Яйця курячі – 2 шт.;
Цукровий пісок – 4 ч. л.;
Сіль – 0,5 ч. л.;
Розпушувач тіста – 2 ч. л.;
Масло вершкове – ¼ пачки.
Процес приготування:
Яйця розбити в миску, де буде готуватися тісто для млинців. Додати туди молоко, цукровий пісок, сіль. Розмішати до однорідності і розчинення кристалів цукру.
Окремо в посуд просіяти борошно, змішану з розпушувачем.
Додавати борошно по кілька ложок в тісто, щоразу збиваючи вінчиком, міксером або виделкою, щоб уникнути утворення грудочок.
Вершкове масло розтопити імпульсами в мікрохвильовці і додати в тісто, розмішати. Дати постояти приблизно 7-10 хв.
За цей час потрібно розігріти на середньому вогні товстостінну сковороду. Змастити її поверхню олією.
Наливати близько 1,5 ст. л. тесту і, нахиляючи сковороду, по колу розподіляти тісто. Товщина млинця буде приблизно 3-4 мм.
Випікати на середньому вогні близько 1 хв, після чого перевертати і допікати ще 1 хв.
Подавати млинці в гарячому вигляді з повидлом, медом, кленовим сиропом. Добре такі млинці поєднуються також з яєчнею, смаженими ковбасками або ікрою.