Простий яблучний пиріг з листкового тіста
Цей рецепт стає і зовсім елементарним, якщо ви використовуєте тісто з магазину, і вам немає потреби витрачати час на його приготування власний час. Тим не менше можна і самостійно підготувати основу для пирога і зберігати її в морозилці до запитання. В іншому досить просто нарізати фрукти і посипати їх цукром. Краще всього для цього рецепта взяти ванільні сухарі, щоб пиріг був ще пахучіше.
Інгредієнти:
- 500 г листкового бездріжджового тіста;
- 40 г панірувальних сухарів;
- 100 г цукру;
- 1 кг яблук.
Спосіб приготування:
- Розділити тісто на дві частини так, щоб одна була більше іншої приблизно на третину.
- Той, що побільше, розкачати і викласти у змащену маслом форму.
- Посипати тісто панірувальними сухарями.
- Яблука промити, нарізати кубиками, викласти поверх тіста.
- Рівномірно посипати яблука цукром.
- Накрити начинку другим пластом тіста, проколоти його в декількох місцях для циркуляції повітря.
- Піч яблучний пиріг 40 хвилин при 180 градусах.