Яблучний пиріг

Простий яблучний пиріг з листкового тіста

Цей рецепт стає і зовсім елементарним, якщо ви використовуєте тісто з магазину, і вам немає потреби витрачати час на його приготування власний час. Тим не менше можна і самостійно підготувати основу для пирога і зберігати її в морозилці до запитання. В іншому досить просто нарізати фрукти і посипати їх цукром. Краще всього для цього рецепта взяти ванільні сухарі, щоб пиріг був ще пахучіше.
Інгредієнти:

  • 500 г листкового бездріжджового тіста;
  • 40 г панірувальних сухарів;
  • 100 г цукру;
  • 1 кг яблук.

Спосіб приготування:

  • Розділити тісто на дві частини так, щоб одна була більше іншої приблизно на третину.
  • Той, що побільше, розкачати і викласти у змащену маслом форму.
  • Посипати тісто панірувальними сухарями.
  • Яблука промити, нарізати кубиками, викласти поверх тіста.
  • Рівномірно посипати яблука цукром.
  • Накрити начинку другим пластом тіста, проколоти його в декількох місцях для циркуляції повітря.
  • Піч яблучний пиріг 40 хвилин при 180 градусах.