Запіканка з кабачків

Овочева запіканка з кабачків з сиром

Для любителів овочевих рагу така запіканка стане справжнім відкриттям. Якщо хочеться отримати дієтичне блюдо, твердий сир можна не використовувати, але саме він надає страві завершеність і приємну смакову нотку. Майонез також можна взяти нежирний.
Інгредієнти:

  • 1 кабачок;
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • 1 болгарський перець;
  • 150 г сиру;
  • 4 яйця;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Овочі очистити, нарізати цибулю півкільцями, перець і кабачок – кубиками, моркву натерти.
  • На рослинному маслі до золотистого кольору обсмажити моркву і цибулю.
  • Кабачки і солодкий перець засипати в ту ж сковороду, посолити і поперчити.
  • Накрити сковороду кришкою і тушкувати 15 хвилин.
  • Перекласти всі овочі в форму для випічки.
  • У глибоку тарілку розбити яйця, додати борошно і майонез, збити.
  • Залити отриману заправку поверх овочів.
  • Зверху натерти сир і відправити форму в духовку.
  • Запікати страву 20 хвилин, виставивши температуру 200 градусів.