Овочева запіканка з кабачків з сиром
Для любителів овочевих рагу така запіканка стане справжнім відкриттям. Якщо хочеться отримати дієтичне блюдо, твердий сир можна не використовувати, але саме він надає страві завершеність і приємну смакову нотку. Майонез також можна взяти нежирний.
Інгредієнти:
- 1 кабачок;
- 1 морква;
- 1 цибулина;
- 1 болгарський перець;
- 150 г сиру;
- 4 яйця;
- 2 ст. л. майонезу;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Овочі очистити, нарізати цибулю півкільцями, перець і кабачок – кубиками, моркву натерти.
- На рослинному маслі до золотистого кольору обсмажити моркву і цибулю.
- Кабачки і солодкий перець засипати в ту ж сковороду, посолити і поперчити.
- Накрити сковороду кришкою і тушкувати 15 хвилин.
- Перекласти всі овочі в форму для випічки.
- У глибоку тарілку розбити яйця, додати борошно і майонез, збити.
- Залити отриману заправку поверх овочів.
- Зверху натерти сир і відправити форму в духовку.
- Запікати страву 20 хвилин, виставивши температуру 200 градусів.