Запіканка з кабачків з рисом в мультиварці
Просте блюдо, яке підійде і для обіду, і для ситного сніданку. У запіканки виходить дуже пікантний смак і ніжна консистенція. Рекомендується подавати зі склянкою несолодкого йогурту або кислого молока.
Інгредієнти:
- 250 г кабачків;
- 1 цибулина;
- 4 яйця;
- ½ Склянки рису;
- 2 склянки води;
- 4 ст. л. рослинного масла;
- 150 г твердого сиру;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Рис промити, засипати в чашу мультиварки і залити зазначеною кількістю води.
- Вибрати режим «Рис», «Каша» або «Крупа», варити 25 хвилин.
- Почистити цибулю подрібнити і обсмажити на сковороді до готовності.
- Кабачок і твердий сир натерти на крупній тертці в глибоку миску.
- Додати рис, обсмажений цибулю, сирі яйця, сіль і перець.
- Всі інгредієнти добре перемішати і засипати в каструлю мультиварки.
- Готувати 40 хвилин в режимі «Випічка».