Запіканка з кабачків

Запіканка з кабачків з рисом в мультиварці

Просте блюдо, яке підійде і для обіду, і для ситного сніданку. У запіканки виходить дуже пікантний смак і ніжна консистенція. Рекомендується подавати зі склянкою несолодкого йогурту або кислого молока.
Інгредієнти:

  • 250 г кабачків;
  • 1 цибулина;
  • 4 яйця;
  • ½ Склянки рису;
  • 2 склянки води;
  • 4 ст. л. рослинного масла;
  • 150 г твердого сиру;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Рис промити, засипати в чашу мультиварки і залити зазначеною кількістю води.
  • Вибрати режим «Рис», «Каша» або «Крупа», варити 25 хвилин.
  • Почистити цибулю подрібнити і обсмажити на сковороді до готовності.
  • Кабачок і твердий сир натерти на крупній тертці в глибоку миску.
  • Додати рис, обсмажений цибулю, сирі яйця, сіль і перець.
  • Всі інгредієнти добре перемішати і засипати в каструлю мультиварки.
  • Готувати 40 хвилин в режимі «Випічка».