Куряча печінка в мультиварці

Куряча печінка в мультиварці – це основа для безлічі рецептів, які ідеально впишуться в повсякденне меню. Принадність подібних субпродуктів полягає в тому, що вони практично не вимагають попередньої підготовки, швидко готуються або обсмажуються. При цьому куряча печінка не жорстка і в ній відсутній гіркоту. Простий смак цього продукту дозволяє поєднувати його з будь-якими гарнірами і додатковими інгредієнтами.
Користь і шкода курячої печінки донині викликають суперечки у кулінарів і дієтологів. Вона багата вітамінами В, А і С, містить велику кількість корисного білка, заліза, йоду і холіну. Оскільки куряча печінка все ж служить фільтром в організмі птиці, рекомендується цей продукт не вводити в дитячий раціон до 3 років. Для дорослих же він повністю безпечний і навіть корисний.
Куряча печінка в мультиварці може гаситися, варитися або смажитися. Можна також приготувати її на пару. Благо, у всіх мультиварок предостатньо режимів для втілення будь-яких кулінарних фантазій. Якщо куряча печінка в мультиварці готується без гарніру, то найчастіше її просто доповнюють цибулею і морквою, а потім обсмажують до готовності. Також можна додати вершковий або сметанний соус. Це дозволить отримати ще й смачну ароматну підливу.
Разом з курячою печінкою в мультиварці можна приготувати будь-яку кашу, картоплю, тушковані овочі або гриби. Також можна відразу загасити і інші субпродукти: сердечка або шлуночки. З курячої печінки в мультиварці виходить ніжний паштет, а деякі кулінари навіть готують з її участю незвичайний плов або додають готовий продукт в теплі салати.