Тушкована картопля

Картопля тушкована з печінкою в мультиварці

Перед тим, як готувати, печінка необхідно залити молоком і залишити хоча б на годину, щоб з неї вийшли всі шкідливі речовини. Також рекомендується видалити з неї весь жир і плівочки. При бажанні можна обсмажувати овочі і на газі, це допоможе заощадити час.
Інгредієнти:

  • 400 г курячої печінки;
  • 3 картоплі;
  • 1 болгарський перець;
  • 1 цибулина;
  • 1,5 склянки вершків;
  • Паприка;
  • Сушена зелень;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Болгарський перець і цибулю нарізати кубиками, засипати в каструлю мультиварки.
  • Обсмажити овочі 10 хвилин в режимі «Випічка» або «Смаження».
  • Печінку промити, злегка обсушити і додати в каструльку.
  • Приправити страву сіллю, перцем, паприкою і сушеної зеленню.
  • Залити печінку вершками так, щоб вони її повністю покрили (може знадобитися трохи більше або менше, ніж зазначено в рецепті).
  • Картоплю нарізати брусочками середньої величини, засипати в каструлю і трохи посолити, не заважаючи.
  • Тушкувати 40 хвилин в режимі «Випічка» або «Гасіння».
  • Перед подачею на стіл блюдо ще раз перемішати.