Картопля тушкована з печінкою в мультиварці
Перед тим, як готувати, печінка необхідно залити молоком і залишити хоча б на годину, щоб з неї вийшли всі шкідливі речовини. Також рекомендується видалити з неї весь жир і плівочки. При бажанні можна обсмажувати овочі і на газі, це допоможе заощадити час.
Інгредієнти:
- 400 г курячої печінки;
- 3 картоплі;
- 1 болгарський перець;
- 1 цибулина;
- 1,5 склянки вершків;
- Паприка;
- Сушена зелень;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Болгарський перець і цибулю нарізати кубиками, засипати в каструлю мультиварки.
- Обсмажити овочі 10 хвилин в режимі «Випічка» або «Смаження».
- Печінку промити, злегка обсушити і додати в каструльку.
- Приправити страву сіллю, перцем, паприкою і сушеної зеленню.
- Залити печінку вершками так, щоб вони її повністю покрили (може знадобитися трохи більше або менше, ніж зазначено в рецепті).
- Картоплю нарізати брусочками середньої величини, засипати в каструлю і трохи посолити, не заважаючи.
- Тушкувати 40 хвилин в режимі «Випічка» або «Гасіння».
- Перед подачею на стіл блюдо ще раз перемішати.