Тушкована картопля

Картопля тушкована з капустою і фаршем

Тушковані овочі завжди залишаються відмінним гарніром, особливо, якщо мова йде про картоплю чи капусту. З додаванням фаршу, це блюдо можна сміливо подавати, як основне, до будь-якого столу. Пропорції картоплі і капусти можна змінювати, залежно від власних уподобань.
Інгредієнти:

  • 1 кг капусти;
  • 500 г м’яса;
  • 4 картоплі;
  • 2 моркви;
  • 1 цибулина;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Цибулю почистити, дрібно нарізати і обсмажити до готовності в глибокій сковороді або казані.
  • М’ясо порізати зручними шматочками, пропустити через м’ясорубку.
  • Фарш викласти до смаженій цибулі, посолити і перемішати.
  • Обсмажувати м’ясо 10 хвилин, потім додати терту моркву.
  • Почистити картоплю, нарізати кубиками, викласти в загальний казан і ще раз все перемішати.
  • Через 7 хвилин, додати дрібно нашатковану капусту, посолити і приправити за смаком.
  • Тушкувати страву 40 хвилин на невеликому вогні, періодично помішуючи.