Картопля тушкована з капустою і фаршем
Тушковані овочі завжди залишаються відмінним гарніром, особливо, якщо мова йде про картоплю чи капусту. З додаванням фаршу, це блюдо можна сміливо подавати, як основне, до будь-якого столу. Пропорції картоплі і капусти можна змінювати, залежно від власних уподобань.
Інгредієнти:
- 1 кг капусти;
- 500 г м’яса;
- 4 картоплі;
- 2 моркви;
- 1 цибулина;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Цибулю почистити, дрібно нарізати і обсмажити до готовності в глибокій сковороді або казані.
- М’ясо порізати зручними шматочками, пропустити через м’ясорубку.
- Фарш викласти до смаженій цибулі, посолити і перемішати.
- Обсмажувати м’ясо 10 хвилин, потім додати терту моркву.
- Почистити картоплю, нарізати кубиками, викласти в загальний казан і ще раз все перемішати.
- Через 7 хвилин, додати дрібно нашатковану капусту, посолити і приправити за смаком.
- Тушкувати страву 40 хвилин на невеликому вогні, періодично помішуючи.