М'ясо в мультиварці

М’ясо в мультиварці – це цілий батальйон смачних і різноманітних страв. Без нього не обходяться супи, рагу, каші і запіканки. Та й саме по собі м’ясо, приготоване в мультиварці в маринаді або з додаванням соусу, навряд чи залишить кого-небудь байдужим.
Мультиварка дозволяє дбайливо протушкувати або обсмажити шматочки, тому для приготування підійдуть навіть найжорсткіші м’ясні інгредієнти. Головне правильно регулювати час готування, залежно від обраного продукту. Самі дієтичні страви виходять, звичайно ж, із птиці, а для соковитої печені або відбивних краще вибрати свинину чи яловичину. При цьому в мультиварці відмінно готується і філе, і м’ясо на кісточці, і фарш.
Дуже популярними вважаються поєднання м’яса з картоплею, макаронами або якими-небудь кашами. Такі рецепти дозволяють відразу ж отримати і другу страву, гарнір. Всі продукти будуть ідеально гармоніювати один з одним після повільного гасіння. Відмінно виходять в мультиварці і різні супи. Причому м’ясо і овочі для них навіть не обов’язково попередньо обсмажують, що робить страву більш корисним і дієтичним.
Також з м’ясом можна запекти овочі, додати гриби або сир, вершковий або томатний соус і пр. Для смаження у мультиварках редмонд, поларіс або панасонік використовують режими «Випічка», «Смаження» або «Пиріг». Гасити можна за допомогою програми «Гасіння», «Рис» або «Плов».