М'ясо, тушковане в мультиварці

М’ясо, тушковане в мультиварці, апріорі не може бути жорстким або несмачним. Ця диво-помічниця дозволяє впоратися з будь-яким рецептом, незалежно від вибраних інгредієнтів. При цьому м’ясо, тушковане в мультиварці, виходить ще більш ніжним і ароматним, ніж на плиті.
Навіть молодої господині буде легко розібратися, як готувати тушковане м’ясо в мультиварці, адже для цього потрібно лише нарізати продукти, а потім довірити їх термічну обробку своїй техніці. У кожній моделі передбачені відповідні режими для печені, гуляшу, рагу та інших улюблених ласощів. При цьому їх не доведеться постійно помішувати, пробувати, зменшувати або посилювати вогонь. Після включення програми тушковане м’ясо готується в мультиварці абсолютно самостійно!
Згасити в мультиварці можна будь-яке м’ясо. Це може бути свинина, яловичина, телятина, баранина, всі види птиці, кролик, ковбасні вироби і навіть найвишуканіші делікатеси. Підійде м’ясо на кісточці, а також філейні частини. В залежності від рецепту, його ріжуть великими або дрібними шматочками, додають до нього відповідні спеції і маринади.
Часто кулінари доповнюють свої улюблені м’ясні інгредієнти ситним гарніром, який також можна відразу відправляти в чашу мультиварки, не чекаючи готовності основного блюда. З м’ясом тушкують овочі, крупи, пасту і макарони, картопля, гриби, а також деякі свіжі та сушені фрукти.
Тушковане м’ясо готується в мультиварці досить довго, але цей факт не завадить кулінару зайнятися в цей час своїми справами, не пов’язаними з приготуванням. Після звукового сигналу страва також наполягають в режимі «Підігрів» для ще більш насиченого смаку і аромату.