Картопля з тушонкою

Картопля з тушонкою була дуже популярною стравою в часи дефіциту, адже продукти, які входять до його складу, можна без труднощів знайти в кожному холодильнику. При цьому виходило смачне і ситне частування для всієї родини. Зараз можна без зусиль дістати найвишуканіші види м’яса і придумати до них різноманітні гарніри, але багато хто все одно періодично користуються рецептом картоплі з тушонкою. Зрештою, придумати більш швидкий вечерю практично неможливо – досить просто з’єднати всі інгредієнти в чашу мультиварки, в каструлі або на сковороді!
Найпростіший варіант тушкованого м’яса з картоплею передбачає присутність тільки цих двох продуктів. Картоплю при цьому смажать, варять, тушкують або запікають. Тушонку або обсмажують, або додають до гарніру відразу ж з баночки. При цьому абсолютно не важливо, з якого м’яса зроблені консерви. У будь-якому випадку страва буде дуже соковитим і ситним.
Зрозуміло, тушковане м’ясо з картоплею можна урізноманітнити та іншими інгредієнтами. Серед них і овочі, і гриби, і зелень, і різні спеції. Також можна додати до страви томатний або сметанний соус, посипати все твердим сиром, додати часник або гострий перчик і т. д. З картоплі з тушонкою навіть готують перші страви. Тоді можливих додаткових продуктів можна придумати ще більше. Крупи, макаронні вироби, бобові, галушки, відварені яйця, сушені гриби і ще безліч інших смакових добавок перетворять простий суп в королівське частування.
Подають картоплю з тушонкою так само, як і готують – все упереміш. Можна прикрасити його свіжою зеленню або овочами.