Курячі сердечка

Курячі сердечка — доступний за ціною дієтичний продукт. Він відрізняється не тільки невисокою вартістю, але і корисними властивостями. Вживання в їжу страв, приготованих на основі сердечок, благотворно впливає на серцево-судинну систему. Завдяки вхідним в субпродукт амінокислот поліпшується стан кровоносної системи. Курячі сердечка рекомендовані людям зі зниженим гемоглобіном. Цей продукт здатний надати профілактичну дію і запобігти появі цукрового діабету і захворювань шлунково-кишкового тракту. Тим, хто прагне зміцнити м’язову масу або скинути зайву вагу, необхідно додавати цей субпродукт у свій щоденний раціон.
Форма курячих сердечок вельми мініатюрна, тому їх використовую цілком або розрізають на дві частини. Продукт відварюють, смажать, запікають, готують в клярі, використовують як начинки для різних млинців, пирогів, пиріжків. З курячих сердечок виходить чудовий паштет. Часто на їх основі готують корисні супи і смачні салати. Найбільш популярні сердечка, тушковані в сметанному або вершковому соусах з додаванням овочів, грибів, сиру. У страви з субпродукту неодмінно кладуть різні добавки та спеції. До курячим сердечком відмінно підходять часник, зелень, орегано, мелений імбир, чорний перець, свіжа зелень. Як гарнір можна використовувати практично будь-який гарнір: відварні, смажені овочі, крупи, макарони, овочеві салати.