Суп рисовий з куркою і грибами
Суп на перший погляд досить простий, але при цьому містить безліч поживних речовин, які цінуються в перших стравах. Гриби потрібно брати свіжі і обсмажувати їх на вершковому маслі. Готовий суп можна подати зі сметаною.
Інгредієнти:
- 500 мл курячого бульйону;
- 250 г курки;
- 1 пучок петрушки;
- 1 цибулина;
- 75 г рису;
- 175 г грибів;
- 1 щіпка червоного перцю;
- 1 ч. л. перцю горошком;
- 30 г вершкового масла;
- Сіль.
Спосіб приготування:
- Зварити бульйон, вийняти з нього м’ясо і остудити.
- Рис промити, засипати в каструлю з бульйоном, довести до кипіння.
- Бульйон посолити і поперчити, варити рис 40 хвилин на невеликому вогні.
- Нарізати цибулю та гриби кубиками.
- Розтопити на сковороді вершкове масло і обсмажити гриби з цибулею.
- Дрібно нарізати курку і зелень, додати в суп.
- Висипати в ту ж каструлю піджарку з грибів і цибулі.
- Варити суп ще 5 хвилин, потім дати настоятися під закритою кришкою.