Суп з курки

Сирний суп-пюре з курки

Смачний ситний суп з незвичайним смаком, який дуже просто готується. Якщо м’ясний бульйон замінити звичайною водою, це суттєво знизить калорійність страви. Крім того, замість твердого сиру можна використовувати плавлений. До готового супу рекомендується подати сухарики з білого хліба.
Інгредієнти:

  • 100 г курки;
  • 1 цибулина;
  • 3 картоплі;
  • 1 морква;
  • 50 г твердого сиру;
  • Зелень;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • З курки зварити бульйон, в тому ж бульйоні відварити всі овочі (очищені і нарізані довільними шматочками).
  • Курку дрібно порізати, овочі подрібнити блендером в пюре.
  • Овочеве пюре знову поставити на вогонь.
  • Натерти сир і засипати в каструльку, розплавити і перемішати.
  • Додати куряче м’ясо і подрібнену зелень, посолити і поперчити.
  • Зняти суп з вогню і добре перемішати.