Суп з курки

Смачний суп гороховий з копченою куркою

Горох відмінно поєднується з усіма видами копченого м’яса, а особливо з курячою грудкою. Перед приготуванням його необхідно замочувати у воді на ніч. Такий суп відрізняється не тільки приємним насиченим смаком, але і незвичайно апетитним ароматом.
Інгредієнти:

  • ½ Склянки сушеного гороху;
  • 250 г копченої курки;
  • 1 цибулина;
  • 4 картоплі;
  • 1 морква;
  • 4 ст. л. рослинного масла;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Нарізати картоплю кубиками
  • Картоплю і копчену курку нарізати кубиками.
  • Подрібнити цибулю, натерти дрібно моркву.
  • Горох викласти в каструльку і залити водою, варити 40 хвилин на невеликому вогні.
  • Додати до гороху картоплю, через 5 хвилин – курку і варити 10 хвилин.
  • Моркву з цибулею обсмажити в невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору.
  • Засипати піджарку в загальну каструльку і продовжувати приготування 5 хвилин.
  • Додати лавровий лист і спеції за смаком.
  • Накрити суп кришкою і залишити на 10 хвилин перед подачею.