Суп з курки

Суп харчо з домашньої курки

Бульйон з домашньої курки завжди виходить більш наваристим, що надає супу більш насичений смак. Для цього рецепта підійде будь-яку частину курки на кісточці. Приправу для супу-харчо можна знайти в будь-якому супермаркеті, але навіть якщо такого не виявиться під рукою, смак страви особливо не постраждає.
Інгредієнти:

  • 250 г курки;
  • 1 морква;
  • 2 ст. л. томатної пасти;
  • 3 зубчики часнику;
  • 100 г рису;
  • 2 ст. л. приправи для харчо;
  • 50 г зеленої цибулі;
  • 3 ст. л. рослинної олії;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Курку і рис залити водою і відварити до готовності.
  • Вийняти курку з супу, відокремити м’ясо від кісток, дрібно порубати і повернути в каструлю.
  • Нарізати моркву кружечками, обсмажити на сковороді і додати до рису.
  • Окремо обсмажити подрібнений часник і зелений лук.
  • Додати на сковороду томатну пасту і трохи бульйону, згасити.
  • Перелити піджарку в загальну каструлю і варити ще 10 хвилин.
  • Суп посолити і поперчити за смаком, додати спеції для харчо, перешкодити і зняти з вогню.