Суп харчо з домашньої курки
Бульйон з домашньої курки завжди виходить більш наваристим, що надає супу більш насичений смак. Для цього рецепта підійде будь-яку частину курки на кісточці. Приправу для супу-харчо можна знайти в будь-якому супермаркеті, але навіть якщо такого не виявиться під рукою, смак страви особливо не постраждає.
Інгредієнти:
- 250 г курки;
- 1 морква;
- 2 ст. л. томатної пасти;
- 3 зубчики часнику;
- 100 г рису;
- 2 ст. л. приправи для харчо;
- 50 г зеленої цибулі;
- 3 ст. л. рослинної олії;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Курку і рис залити водою і відварити до готовності.
- Вийняти курку з супу, відокремити м’ясо від кісток, дрібно порубати і повернути в каструлю.
- Нарізати моркву кружечками, обсмажити на сковороді і додати до рису.
- Окремо обсмажити подрібнений часник і зелений лук.
- Додати на сковороду томатну пасту і трохи бульйону, згасити.
- Перелити піджарку в загальну каструлю і варити ще 10 хвилин.
- Суп посолити і поперчити за смаком, додати спеції для харчо, перешкодити і зняти з вогню.