Суп з фрикадельками

Суп з рибними фрикадельками і рисом

Простий дієтичний суп, який порадує любителів рибних страв. У цьому рецепті для приготування фаршу використовується блендер, але його легко можна замінити м’ясорубкою. Правда, в цьому випадку, доведеться прокрутити рибу кілька разів до потрібної консистенції.
Інгредієнти:

  • 2 філе хека;
  • 2 цибулини;
  • 2 моркви;
  • 8 картоплин;
  • 6 гілочок петрушки;
  • 6 ст. л. рису;
  • 4 лаврових листа;
  • 1 куряче яйце;
  • 1 ½ ст. л. манної крупи;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Довести до кипіння воду для супу, посолити.
  • Картоплю нарізати кубиками і засипати у воду.
  • Моркву і 1 цибулину з допомогою блендера перетворити в кашку.
  • Коли картопля стане м’яким, додати в суп овочі з чаші блендера.
  • Другу цибулину перемолоти разом з рибним філе, петрушкою, яйцем і манною крупою.
  • Фарш посолити і добре перемішати.
  • Суп також посолити, поперчити і кинути в нього лаврові листи.
  • Рис промити і висипати в каструлю, довести до напівготовності.
  • Зробити з фаршу кульки і додати в суп, варити ще 15 хвилин.
  • Після приготування дати супу настоятися під закритою кришкою півгодини.