Суп з рибними фрикадельками і рисом
Простий дієтичний суп, який порадує любителів рибних страв. У цьому рецепті для приготування фаршу використовується блендер, але його легко можна замінити м’ясорубкою. Правда, в цьому випадку, доведеться прокрутити рибу кілька разів до потрібної консистенції.
Інгредієнти:
- 2 філе хека;
- 2 цибулини;
- 2 моркви;
- 8 картоплин;
- 6 гілочок петрушки;
- 6 ст. л. рису;
- 4 лаврових листа;
- 1 куряче яйце;
- 1 ½ ст. л. манної крупи;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Довести до кипіння воду для супу, посолити.
- Картоплю нарізати кубиками і засипати у воду.
- Моркву і 1 цибулину з допомогою блендера перетворити в кашку.
- Коли картопля стане м’яким, додати в суп овочі з чаші блендера.
- Другу цибулину перемолоти разом з рибним філе, петрушкою, яйцем і манною крупою.
- Фарш посолити і добре перемішати.
- Суп також посолити, поперчити і кинути в нього лаврові листи.
- Рис промити і висипати в каструлю, довести до напівготовності.
- Зробити з фаршу кульки і додати в суп, варити ще 15 хвилин.
- Після приготування дати супу настоятися під закритою кришкою півгодини.