Курячі гомілки в мультиварці

Курячі гомілки багато вважають найсмачнішою частиною птиці, адже на них знайшлося місце і соковитого м’яса, і апетитною шкірці. Способів їх приготування придумано досить багато, але всі вони відповідають певним принципам. Для початку курку замочують у маринаді і натирають спеціями, а потім запікають при середній температурі. У випадку з мультиваркою гомілки можна ще і згасити, і посмажити. Так що ідей для вечері з одним і тим же продуктом ціле безліч!
Курячі гомілки в мультиварці можна приготувати окремо від гарніру, просто додавши смачний соус, часник і спеції. Тоді доведеться окремо зробити картоплю або якусь кашу для повноцінного вечері. Також ці інгредієнти можна додати в чашу мультиварки відразу разом з куркою. Це значно зменшить час, проведений на кухні. Так разом з гомілками запікають або смажать овочі, рис та інші крупи, картопля, зелень, додають твердий сир, гриби, сухофрукти тощо
Щоб гомілки в мультиварки вийшли соковитими і смачними, дуже важливо правильно підібрати для них маринад. Для цього підходять багато продукти, тому завжди можна обійтися тим, що знайдеться в холодильнику. Відмінний маринад вийде з соєвого соусу і меду, майонезу і приправи каррі, з ріпчастої цибулі, мінеральної води та ін. Також можна додати будь-яку сушену зелень, чорний або червоний перець. Смак страви від цього змінюється кардинально, але при цьому гомілки завжди залишаються дуже смачними і ароматними. Особливо якщо готувати їх в мультиварці, де курка ідеально пропікається і радує апетитною рум’яною скоринкою!