Пшенична каша в мультиварці

Пшенична каша в мультиварці стане прекрасним блюдом для сніданку, так і корисним гарніром до основної страви на обід або вечерю. Завдяки мультиварці страва виходить неймовірно ароматним, ніж-то нагадує кашу з російської печі.
Пшенична крупа виробляється з твердих сортів пшениці і продається в будь-якому магазині за доступною кожній родині ціною. Дієтологи стверджують, що ця крупа — неймовірно корисний продукт. Каша, приготовлена з пшеничної крупи, благотворно впливає на травний тракт і контролює процеси жирового обміну в організмі. Продукт вважається низькокалорійним, тому може використовуватись усіма, хто дотримується дієти і бореться із зайвою вагою. В пшеничній крупі міститься безліч корисних речовин: фосфор, цинк, срібло, залізо, білки, рослинні жири і різні вітаміни. Завдяки високому вмісту білка пшенична каша постачає організм енергією і дарує заряд бадьорості на весь день. Крім того, продукт має загальнозміцнюючі властивості, підвищує імунітет, сприяє омолодженню й оздоровленню організму. Лікарі рекомендують включати в раціон пшеничну кашу людям, діяльність яких пов’язана з фізичною працею.
Процес приготування пшеничної каші нічим не відрізняється від варіння будь-якої іншої крупи. Спочатку її промивають, щоб видалити смітинки, викладають у мультиварочную чашу, заливають водою. Варять страву в режимі «Каша» або «Плов». У готову кашу додають за смаком масло, сіль, спеції, свіжу зелень і на сніданок подають у вигляді основного пропонують страви або як гарнір до риби або м’яса.
Пшенична крупа чудово поєднується з різними інгредієнтами: грибами, овочами, м’ясом. Дуже смачною виходить каша, приготовлена з сухофруктами, горіхами, ягодами — таку страву оцінять навіть найменші члени родини. Ідеальним стравою для дитини старше 8 місяців стане пшенична каша, подрібнений в блендері з додаванням натертого свіжого яблука. Дорослі члени сім’ї, безсумнівно, оцінять кашу з м’ясом і овочами.