Овочевий суп з м’ясними фрикадельками і вермішеллю
Для цього рецепта потрібно взяти вермішель швидкого приготування, яка призначена спеціально для супів. В іншому випадку, потрібно спочатку викласти локшину, і лише після її готовності кидати фрикадельки. Також необхідно перевіряти на м’якість картоплю. При бажанні цибулю і моркву можна попередньо обсмажити на сковороді, але це збільшить калорійність страви.
Інгредієнти:
- 250 г фаршу (свинина + яловичина);
- 3 картоплини;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- ½ Склянки дрібної вермішелі;
- 30 г зеленої цибулі;
- Кріп;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Закип’ятити в каструлі воду, посолити.
- Картоплю і цибулю нарізати кубиками і викласти в каструлю.
- З фаршу зліпити невеликі кульки і кинути їх у суп.
- Як тільки фрикадельки почнуть підніматися на поверхню, засипати в каструлю вермішель.
- Через 5 хвилин додати натерту на тертці моркву.
- Суп посолити, поперчити, прикрасити дрібно нарізаною зеленню (цибулею і кропом).
- Прокип’ятити страву ще 1-2 хвилини і зняти з вогню.