Суп з фрикадельками

Овочевий суп з м’ясними фрикадельками і вермішеллю

Для цього рецепта потрібно взяти вермішель швидкого приготування, яка призначена спеціально для супів. В іншому випадку, потрібно спочатку викласти локшину, і лише після її готовності кидати фрикадельки. Також необхідно перевіряти на м’якість картоплю. При бажанні цибулю і моркву можна попередньо обсмажити на сковороді, але це збільшить калорійність страви.
Інгредієнти:

  • 250 г фаршу (свинина + яловичина);
  • 3 картоплини;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • ½ Склянки дрібної вермішелі;
  • 30 г зеленої цибулі;
  • Кріп;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Закип’ятити в каструлі воду, посолити.
  • Картоплю і цибулю нарізати кубиками і викласти в каструлю.
  • З фаршу зліпити невеликі кульки і кинути їх у суп.
  • Як тільки фрикадельки почнуть підніматися на поверхню, засипати в каструлю вермішель.
  • Через 5 хвилин додати натерту на тертці моркву.
  • Суп посолити, поперчити, прикрасити дрібно нарізаною зеленню (цибулею і кропом).
  • Прокип’ятити страву ще 1-2 хвилини і зняти з вогню.