Каша з гарбузом в мультиварці

Каша з гарбузом в мультиварці – це ідеальне блюдо на роль сімейного сніданку або гарніру. Також вона підходить для дитячого раціону з самих перших років життя. Можна без праці зробити кашу з гарбузом рідкою або густою, солодкою або солоною. Також існують пісні рецепти цього ласощі, які містять стільки ж корисних речовин і практично не відрізняються за смаком.
Каша з гарбузом в мультиварці готується в режимах «Каша», «Плов», «Випічка», «Молочна каша», «Мультиповар» і ін. Все залежить від вибраного рецепту і моделі мультиварки. Час приготування від цього може змінюватись, але можна без праці визначити готовність каші з гарбузом на око.
Для каші з гарбузом використовують пшоно, пшеницю, рис, кукурудзяну, гречану або манну крупу. Також для смаку можна додати родзинки, курагу, яблука та інші фрукти, мед, кокосову стружку і горішки. Для аромату використовують ваніль або корицю. Якщо мова йде про другу страву, то в кашу кладуть м’ясо у всіх його різновидах, гриби, зелень, спеції, овочі тощо
Саму ж гарбуз в кашу додають у вигляді невеликих кубиків, або пюре. Деякі господині також труть овоч на тертці. Можна варити кашу з гарбузом на молоці або на воді. Для ще більш ніжної консистенції в неї додають вершки. У підсумку виходить дуже ніжне і смачне блюдо, яке містить в собі вражаючу кількість корисних мікроелементів та вітамінів.
Перед подачею на стіл кашу з гарбузом додають рослинне або вершкове масло. Додаткових прикрас страва не вимагає, адже сама гарбуз вже є яскравим акцентом цих ласощів. Втім, при бажанні можна покласти в тарілку гілочку м’яти.