Як приготувати олів’є з куркою, горошком і свіжим огірком?
Олів’є частіше готують в зимовий час, однак додайте в салат замість солоного огірка свіжий, майонез замінити йогуртом, а ковбасу вареною куркою, і вийде досить легкий салат, який буде актуальним в будь-який час.
Інгредієнти:
- Куряча грудка – 250 гр.
- Курячі яйця – 3 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Моркву невеликого розміру – 1 шт.
- Консервований зелений горошок – 1 банку.
- Свіжий огірок – 2 шт.
- Несолодкий йогурт – 150 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Петрушка – невеликий пучок.
Процес приготування:
Приємного апетиту!