Салат олів'є з куркою – класичний рецепт і 5 варіантів з фото покроково
Простий і смачний рецепт олів’є з куркою з додаванням яблука
В цей рецепті розкриємо невелику хитрість, яка зробить ваш салат олів’є незабутнім? Все просто – натріть в салат невелике яблуко, це додасть йому особливий тонкий смак і аромат.
Інгредієнти:
Грудка куряча – 200 гр.
Консервований горошок – 250 гр.
Яблуко кисло-солодке – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Курячі яйця – 2-3 шт.
Картопля невеликого розміру – 2-3 шт.
Мариновані огірки – 1-2 шт.
Цибулина – ½ шт.
Майонез – 150 гр.
Спеції – за смаком.
Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Куряче філе потрібно відварити в солоній воді зі спеціями. Залишаємо м’ясо остигати в бульйоні, потім зливаємо рідину і курку нарізаємо кубиками.
Овочі та яйця варимо, очищаємо і також нарізаємо кубиками.
Яблуко очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину і натираємо на тертці.
Ріжемо кубиками мариновані огірки.
Цибулю дуже дрібно нарізаємо.
Змішуємо в одній мисці всі інгредієнти. Зливаємо з горошку сік, пересипаємо в миску, додаємо картоплю, цибулю, моркву, огірки, яйця, яблуко, куряче м’ясо, заправляємо майонезом, добре перемішуємо. Салат зверху посипаємо подрібненим вареним жовтком і подаємо до столу.