Сациві з курки по-грузинськи – класичний покроковий рецепт і 5 простих варіантів з фото
Дуже смачне сациві з курки по-грузинськи зі сметаною
Серед варіантів приготування сациві, можна зустріти приготування горіхового соусу з додаванням сметани. Це не є класичним каноном, однак сметана пом’якшує смак горіхів і прибирає їх потенційну гіркоту.
Час готування: 1 година 45 хв.
Порцій: 10.
Інгредієнти:
Стегна курячі – 10 шт.;
Приправа для перших страв – 1 ч. л.;
Сіль, перець горошком – за смаком;
Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
Лавровий Лист – 2 шт.;
Горіхи волоські – 400 г;
Сметана жирна – 2 ст. л.;
Часник – 5 зубчиків;
Хмелі-сунелі – 1 ч. л.;
Коріандр сушений – 1 ч. л.;
Паприка – 1 ч. л.;
Шафран – 1 ч. л.
Процес приготування:
Стегенця промити, залити холодною водою і поставити варитися.
Після закипання додати цибулину, приправу для супу, трохи солі. Варити на слабкому вогні, знімаючи піну.