Реберця в мультиварці

Тушкована картопля і яловичі реберця в мультиварці

Дуже смачне, хоч і не корисне блюдо, яке навряд чи сподобається затятим прихильникам здорового харчування. Тим не менш варто іноді потішити себе чимось дійсно ситним і поживним! Особливо це ласощі доведеться за смаком сильній половині людства, адже воно поєднує в собі два найулюбленіших чоловічих інгредієнта – м’ясо і картоплю. Найкраще підійдуть саме яловичі реберця. У них набагато менше жиру, ніж у свинячих, але смак при цьому такий же насичений.
Інгредієнти:

  • 500 г реберець;
  • 6 картоплин;
  • 400 мл води;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Реберця нарізати на порційні шматочки, промити, дати обсохнути.
  • Смажити реберця в режимі «Випічка» 20 хвилин на розігрітому маслі. Часто перевертати.
  • Кубиками нарізати цибулю і моркву, висипати овочі до м’яса.
  • Обсмажити все ще 10 хвилин.
  • Картоплю нарізати брусочками, висипати його до ребрышкам, слідом залити воду.
  • Додати спеції за смаком, перемішати і готувати в режимі «Гасіння» 50 хвилин.