Тушкована картопля і яловичі реберця в мультиварці
Дуже смачне, хоч і не корисне блюдо, яке навряд чи сподобається затятим прихильникам здорового харчування. Тим не менш варто іноді потішити себе чимось дійсно ситним і поживним! Особливо це ласощі доведеться за смаком сильній половині людства, адже воно поєднує в собі два найулюбленіших чоловічих інгредієнта – м’ясо і картоплю. Найкраще підійдуть саме яловичі реберця. У них набагато менше жиру, ніж у свинячих, але смак при цьому такий же насичений.
Інгредієнти:
- 500 г реберець;
- 6 картоплин;
- 400 мл води;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Реберця нарізати на порційні шматочки, промити, дати обсохнути.
- Смажити реберця в режимі «Випічка» 20 хвилин на розігрітому маслі. Часто перевертати.
- Кубиками нарізати цибулю і моркву, висипати овочі до м’яса.
- Обсмажити все ще 10 хвилин.
- Картоплю нарізати брусочками, висипати його до ребрышкам, слідом залити воду.
- Додати спеції за смаком, перемішати і готувати в режимі «Гасіння» 50 хвилин.