Смачний гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці
Який же гороховий суп без копченостей? Звичайно, можна покласти у нього звичайну ковбасу, але нічого не зрівняється зі смаком цього першого страви з додаванням реберець. Підійде абсолютно будь-яке м’ясо, головне, щоб воно подобалося вам по смаку і аромату. Готується суп дуже просто, особливо якщо врахувати всебічну допомогу мультиварки. Якщо раптом у вас немає режиму «Суп», підійде також «Варка» і навіть «Випічка».
Інгредієнти:
- 300 г копчених реберець;
- 300 г гороху;
- 2 моркви;
- 2 цибулини;
- 700 г картоплі;
- 30 мл рослинного масла;
- 2 л води;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Горох промити, залити крутим окропом і залишити на годину.
- Нарізати кубиками моркву і цибулю, змастити чашу мультиварки маслом і викласти на дно овочі.
- Смажити цибулю з морквою в режимі «Смаження» 15 хвилин.
- Обсмажені овочі дістати з мультиварки і залишити поки на тарілочці.
- Замість овочів покласти в чашу ребра і горох, залити водою (2 л) і включити режим «Суп».
- Нарізати картоплю кубиками і відправити до ребрышкам і гороху через 1 годину 30 хвилин.
- Відразу ж додати цибулю з морквою, сіль і перець за смаком.
- Продовжувати приготування в тому ж режимі ще 30 хвилин.