Реберця в мультиварці

Смачний гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці

Який же гороховий суп без копченостей? Звичайно, можна покласти у нього звичайну ковбасу, але нічого не зрівняється зі смаком цього першого страви з додаванням реберець. Підійде абсолютно будь-яке м’ясо, головне, щоб воно подобалося вам по смаку і аромату. Готується суп дуже просто, особливо якщо врахувати всебічну допомогу мультиварки. Якщо раптом у вас немає режиму «Суп», підійде також «Варка» і навіть «Випічка».
Інгредієнти:

  • 300 г копчених реберець;
  • 300 г гороху;
  • 2 моркви;
  • 2 цибулини;
  • 700 г картоплі;
  • 30 мл рослинного масла;
  • 2 л води;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Горох промити, залити крутим окропом і залишити на годину.
  • Нарізати кубиками моркву і цибулю, змастити чашу мультиварки маслом і викласти на дно овочі.
  • Смажити цибулю з морквою в режимі «Смаження» 15 хвилин.
  • Обсмажені овочі дістати з мультиварки і залишити поки на тарілочці.
  • Замість овочів покласти в чашу ребра і горох, залити водою (2 л) і включити режим «Суп».
  • Нарізати картоплю кубиками і відправити до ребрышкам і гороху через 1 годину 30 хвилин.
  • Відразу ж додати цибулю з морквою, сіль і перець за смаком.
  • Продовжувати приготування в тому ж режимі ще 30 хвилин.