Реберця в мультиварці

Копчені реберця з картоплею в мультиварці

Якщо у вас не свіжі, а копчені реберця, з ними також можна приготувати мільйон смачних і корисних страв. Одним з них і стане ситне і смачне спекотне, яке приготується за лічені хвилини і не майже не потребує часу на підготовку продуктів. Щоб зробити блюдо цікавіше, просто додайте до нього улюблені приправи, а перед подачею на стіл прикрасьте свіжою зеленню. При бажанні картоплю можна нарізати досить крупно – вона однаково добре пропечеться в мультиварці.
Інгредієнти:

  • 6 картоплин;
  • 2 цибулини;
  • 400 г копчених реберець;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 100 мл води;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Нарізати цибулю і картоплю кубиками.
  • Реберця розділити на кісточки і безкісткове м’ясо, останнє також нарізати кубиками.
  • В мультиварці підігріти олію, висипати цибулю і смажити його в режимі «Смаження» до золотистого кольору.
  • Додати до цибулі м’ясо і кісточки, смажити ще 5 хвилин.
  • Викласти до ребрышкам картоплю і вилити в чашу вказану кількість води, посолити і поперчити.
  • Перемішати вміст мультиварки і змінити режим «Гасіння».
  • Готувати під кришкою 1 годину, можна не перемішувати.
  • Залишити реберця в режимі «Підігрів» на 5 хвилин.