Реберця в мультиварці

Тушковані свинячі реберця в мультиварці

Зазвичай для гасіння реберець в мультиварці використовують звичайну воду, але в цьому рецепті їй на зміну прийде овочевий сік і смачний соус. Страва вийде дуже смачним, ароматним і соковитим. Можна подати до столу просто разом з овочами або ж доповнити більш ситним гарніром. Зробити страву більш насиченим допоможе додавання моркви і болгарського перцю. Солити страву потрібно дуже акуратно, адже в рецепті присутній соєвий соус, який сам по собі досить солоний.
Інгредієнти:

  • 1 кг свинячих реберець;
  • 2 помідори;
  • 1 цибулина;
  • 3 ст. л. соєвого соусу;
  • 3 ст. л. томатної пасти;
  • 3 ст. л. оливкової олії;
  • 1 щіпка чорного меленого перцю;
  • 1 пучок зелені;
  • 1 щіпка цукру;
  • Сіль.

Спосіб приготування:

  • Реберця промити і промокнути паперовою серветкою.
  • Помідори і цибулю нарізати невеликими кубиками.
  • В одній мисці змішати ребра, помідори і цибулю, поперчити і посолити.
  • В ту ж посудину влити соєвий соус, томатну пасту і оливкове масло.
  • Додати цукор і сушену зелень, ще раз все добре перемішати.
  • Накрити миску з реберцями рушником і залишити в холодильнику на дві години.
  • Розігріти мультиварку в режимі «Смаження», змастити чашу рослинним маслом.
  • Викласти в чашу реберця з овочами, обсмажити все 10 хвилин.
  • Продовжувати приготування в режимі «Гасіння» 2 години.