Тушковані свинячі реберця в мультиварці
Зазвичай для гасіння реберець в мультиварці використовують звичайну воду, але в цьому рецепті їй на зміну прийде овочевий сік і смачний соус. Страва вийде дуже смачним, ароматним і соковитим. Можна подати до столу просто разом з овочами або ж доповнити більш ситним гарніром. Зробити страву більш насиченим допоможе додавання моркви і болгарського перцю. Солити страву потрібно дуже акуратно, адже в рецепті присутній соєвий соус, який сам по собі досить солоний.
Інгредієнти:
- 1 кг свинячих реберець;
- 2 помідори;
- 1 цибулина;
- 3 ст. л. соєвого соусу;
- 3 ст. л. томатної пасти;
- 3 ст. л. оливкової олії;
- 1 щіпка чорного меленого перцю;
- 1 пучок зелені;
- 1 щіпка цукру;
- Сіль.
Спосіб приготування:
- Реберця промити і промокнути паперовою серветкою.
- Помідори і цибулю нарізати невеликими кубиками.
- В одній мисці змішати ребра, помідори і цибулю, поперчити і посолити.
- В ту ж посудину влити соєвий соус, томатну пасту і оливкове масло.
- Додати цукор і сушену зелень, ще раз все добре перемішати.
- Накрити миску з реберцями рушником і залишити в холодильнику на дві години.
- Розігріти мультиварку в режимі «Смаження», змастити чашу рослинним маслом.
- Викласти в чашу реберця з овочами, обсмажити все 10 хвилин.
- Продовжувати приготування в режимі «Гасіння» 2 години.